Verhuiswagen huren Veenendaal

Eenvoudig en snel een Verhuiswagen huren in Veenendaal? Autoverhuur Kroon helpt u graag verder. Wij bieden onze verhuiswagens aan in verschillende afmetingen. Bij bieden onder andere verhuiswagens in 6M3, 11M3 en een bakwagen met laadklep van 19M3 aan. Deze wagens zijn ideaal voor een verhuizing, voor grof vuil naar de stort brengen of een groepsvakantie met vrienden. Graag bespreken we de verschillende mogelijkheden met u!

Vrijblijvend contact opnemen

Een verhuiswagen voor uw verhuizing

Bij belangrijke gebeurtenissen hoort een goede voorbereiding. Gaat uw kind op kamers, of gaat u zelf verhuizen? In de meeste gevallen heeft uw eigen auto niet genoeg laadruimte om grote spullen of verhuisdozen te vervoeren. Wij bieden de ultieme uitkomst: een verhuiswagen huren in Veenendaal voor een dagdeel, dag of meerdere dagen achter elkaar. Aan de hand van hoeveel goederen er moeten worden vervoerd, kunnen we u adviseren over een passend formaat bestelbus. Mocht u meer informatie willen kijk dan op busje huren Ede.

Eenvoudig online reserveren

Via ons contactformulier kunt u eenvoudig een aanvraag indienen. Daarnaast is onze collega Renata Visscher op werkdagen en op zaterdag bereikbaar via 0318-528178. Wij vinden het belangrijk om u te kunnen voorzien van alle nodige informatie, aarzel daarom niet om te bellen of een mail te sturen. Hieronder hebben wij onze vaste scherpe prijzen gezet. 

 Vaste prijsKm. vrijKm. prijsBorg
1/2 dag€ 40,-50€ 0,21€ 350,-
Dag€ 57,-100€ 0,21€ 350,-
Weekend€ 90,-300€ 0,21€ 400,-

Het gemak van een verhuiswagen huren in Veenendaal

Het huren van een verhuiswagen in Veenendaal is een snelle en efficiënte manier om uw klus te klaren. Natuurlijk is een verhuisbus huren in Veenendaal handig bij een verhuizing of vakantie. Maar graag zetten we nog een aantal voordelen voor u op een rij, zoals:

  • Flexibiliteit: bij het huren van een verhuiswagen in Veenendaal heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. U hoeft zich niet aan vaste tijdschema’s te houden en kunt uw reisplan aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.
  • Betaalbaarheid: In vergelijking met het kopen van een busje, is het huren van een verhuiswagen een veel betaalbaardere optie. U hoeft geen grote investering te doen en betaalt alleen voor de tijd die u het busje daadwerkelijk nodig heeft.
  • Vermijd onderhoudskosten: Wanneer u een verhuiswagen koopt, krijgt u te maken met onderhoudskosten, verzekeringen en andere kosten die u kunt vermijden door te kiezen voor het huren van een verhuiswagen.

Huurvoorwaarden BOVAG

Wanneer u overweegt een busje te gaan huren in Veenendaal, is het belangrijk om te weten dat wij bij BOVAG aangesloten zijn en de huurvoorwaarden van dien volgen. Daarom verhuren wij, vanuit deze voorwaarden, voertuigen aan personen vanaf 21 jaar oud. Wanneer u calamiteiten onderweg heeft kunt u contact opnemen met Autoverhuur Kroon. Bij schade wordt er dan een formulier ingevuld. Tot slot zijn onze prijzen exclusief brandstof, deze zijn voor eigen rekening.

Vrijblijvend contact opnemen met Autoverhuur Kroon

Wij staan elke werkdag voor u klaar vanaf 08:00 s’ ochtends. Heeft u een last-minute aanvraag, of een ander verzoek? Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen voor autoverhuur in Veenendaal! Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing. Wij verhuren ook verhuiswagens in Ede

Vrijblijvend contact opnemen