Bestelbus huren Veenendaal

Bent u op zoek naar een verhuurbedrijf voor uw bestelbus in Veenendaal? Autoverhuur Kroon is dé partij waar u gemakkelijk een bestelbus kunt huren in Veenendaal. Wij stellen bestelbusjes van diverse afmetingen beschikbaar, zodat u altijd in elke situatie van de optimale service kunt profiteren.

Vrijblijvend contact opnemen

Huurmogelijkheden

Bij Autoverhuur Kroon staat flexibiliteit centraal als het gaat om uw wensen. Daarom bieden wij zowel korte als lange verhuurtermijnen aan. Zo bent u in de mogelijkheid om een bestelbus te huren in Veenendaal voor een paar uur, een dag, een weekend of voor een langere periode. U kunt de bestelbus op werkdagen ophalen vanaf 8:00 en retourneren tot 23:00. Let op: de bussen zijn op zaterdag alleen voor een hele dag te huur. Ook de ophaaltijden zaterdag wijken af van de standaard ophaaltijd. U kunt namelijk op zaterdag de bus ophalen vanaf 9:00. De kosten van de bus zijn inclusief btw en exclusief brandstofkosten. De brandstofkosten zijn voor uw eigen rekening.
Liever een busje huren in de buurt? Bekijk ook onze pagina bestelbus huren Ede.

Voor elke gelegenheid

Voor welke gelegenheid hebben wij een geschikte bus. Van bestelbussen en personenauto’s tot verhuiswagens. Ook is de bus zowel met als zonder trekhaak beschikbaar. Zo kunt u altijd voor de juiste prijs een bestelbus huren in Veenendaal.

Gemakkelijk online reserveren

Als u de keuze heeft gemaakt om een bestelbus te huren in Veenendaal, dan kunt u het contactformulier invullen op onze website. Het is voor ons belangrijk dat u bij ons terecht kan met al uw vragen. Daarom zijn wij op werkdagen en op zaterdag telefonisch bereikbaar. Bij vragen of advies kunt u ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0318-528178. Wij denken graag met u mee.

BOVAG verhuurvoorwaarden

Autoverhuur Kroon is aangesloten bij BOVAG en daarom hanteren wij ook de voorwaarden van BOVAG. Onze voertuigen verhuren wij aan personen vanaf 21 jaar oud. Met problemen op de weg of bij calamiteiten kunt u altijd contact opnemen met Autoverhuur Kroon.
Indien nodig vullen wij samen met u het schadeformulier in, op die manier weten wij altijd zeker dat dit op de juiste manier is gedaan.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een bestelbus huren in Veenendaal, maar heeft u andere wensen of wilt u advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Vanaf 8:00 uur zijn wij bereikbaar-uitsluitend op zondag niet bereikbaar. Wij hopen u snel te zien bij Autoverhuur Kroon.

Vrijblijvend contact opnemen