Bakwagen met laadklep huren

Om een bakwagen met laadklep te huren bent u bij Autoverhuur Kroon aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor de verhuur van Mercedes of Iveco bakwagens, welke u kunt besturen met rijbewijs B. Heeft u veel goederen die u in een keer wenst te vervoeren? Dan is transport met een grote transportruimte de ideale oplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vrijblijvend contact opnemen

Bakwagen verhuur ophalen en retourneren

Bakwagen verhuur is bij ons mogelijk voor halve dagen, hele dagen of een heel weekend. Heeft u eenmaal besloten om een bakwagen met laadklep te huren? Dan kunt u dit ons laten weten door contact met ons op te nemen. Van maandag t/m vrijdag bent u van harte welkom om de bakwagen vanaf 8:00 op te halen. Op zaterdagen kunt u vanaf 9:00 het transport ophalen. Retourneren van de bakwagens kan om 23:00. Wij zorgen voor een fijne overdracht.

Bakwagen huren met laadklep prijzen

Bakwagen huren met laadklep en benieuwd naar de prijzen? Wij hanteren verschillende tarieven voor halve dagen, volledige dagen en weekenden. U kunt vanaf €110 een hele dag gebruik maken van de bakwagen. U rijdt hierbij 100 kilometer, kilometer vrij en voor alle kilometers boven de 100 kilometer, betaalt u slechts €0,25. Een bakwagen met laadklep is ook bijzonder geschikt om te gebruiken bij een verhuizing naar een nieuwe woning of een nieuw pand. U kunt een volledig weekend gebruik maken van dit transport voor €165. Wij hebben ook kleinere wagens tot onze beschikking.

Bakwagen met laadklep huren bij Autoverhuur Kroon

Neem gerust contact met ons om een bakwagen met laadklep te huren. Bakwagen verhuur is voor ons niet weg te denken. Heeft u dus vervoer nodig voor een verhuizing of het snel transporteren van goederen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder aan het juiste vervoersmiddel, dit kan natuurlijk ook een bestelbus of een bakwagen huren in Ede zijn.

Vrijblijvend contact opnemen