Verhuiswagen huren Ede

Heeft u net een nieuwe bank gekocht, maar nog geen geschikt vervoer of heeft u een verhuizing op de planning staan? Wij staan graag voor u klaar! Bij Autoverhuur Kroon kunt u een verhuiswagen huren in Ede. Wij hebben in ons wagenpark verschillende wagens beschikbaar, waardoor wij altijd passend vervoer voor uw gelegenheid klaar hebben staan. Naast een verhuiswagen hebben we ook bestelbusjes beschikbaar. Neem vooral even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend contact opnemen

Een verhuiswagen huren in Ede wanneer u wilt

Wij geven de mogelijkheid om een verhuiswagen te huren in Ede wanneer het voor u het beste uitkomt. Of dat u nu een wagen nodig heeft voor een halve dag of voor een langere termijn, bij Autoverhuur Kroon behoren deze opties allemaal tot de mogelijkheden. Op werkdagen staat de verhuiswagen om 08:00 voor u klaar. Wilt u graag gebruik maken van de zaterdag? Dan staat de verhuiswagen klaar om 09:00. Het retourneren van de verhuiswagen kan tot 23:00. Er staat altijd iemand voor je klaar om de overdracht op de juiste manier te voltooien. Heeft u een iets kleinere verhuiswagen nodig? Wij hebben ook bestelbussen tot onze beschikking.

Onze regels voor het huren van een verhuiswagen

Bij ons kunt u al een verhuiswagen huren in Ede vanaf 21 jaar oud. Nadat u bij ons op kantoor de huurovereenkomst heeft getekend, kunt u met de verhuiswagen de weg op. Het kan gebeuren dat u onderweg schade rijdt of dat er zich een ander probleem voordoet. In het geval van een ongeluk of schade, mag u altijd contact met ons opnemen. Samen met u vullen wij dan het schadeformulier in. Wanneer u met pech langs de weg staat, is Autoverhuur Kroon 24/7 bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0900-9000888. In de meeste gevallen kunt u snel uw weg vervolgen. Wanneer dit niet het geval is, zoeken we samen naar een passende oplossing.

Maak online een reservering

Wilt u op pad met een van onze verhuiswagens? Vul dan ons contactformulier in op onze website. Geef op het antwoordformulier zo duidelijk mogelijk aan wat uw wensen zijn. Op deze manier kunt u gemakkelijk een aanvraag doen voor een verhuiswagen in Ede.

Contact met Autoverhuur Kroon

Heeft u nog een vraag of bent u benieuwd naar de prijzen? Neem dan vooral even contact met ons op. Het is voor ons belangrijk dat u bij ons terecht kunt voor al uw vragen. Daarom zijn wij op werkdagen en op zaterdag vanaf 08:00 bereikbaar. Wij bespreken graag samen met u al uw wensen, zodat u de juiste verhuiswagen kan huren in Ede. Onze bakwagens zijn ook geschikt als verhuiswagen.

Vrijblijvend contact opnemen