Bakwagen huren Ede

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een bakwagen te huren in Ede? Wij helpen u bij Autoverhuur Kroon graag verder. Of u nu binnenkort aan het werk gaat als koerier of uw nieuwe inboedel gaat ophalen, wij hebben in onze loods een ruim aanbod bakwagens voor u klaar staan. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend contact opnemen

Zonder zorgen op pad

Een bakwagen is de juiste oplossing voor wie veel ruimte nodig heeft, maar geen behoefte heeft aan een vrachtwagen. Bakwagens hebben een groot laadruim waar veel spullen in passen én de wielen nemen geen ruimte in op de laadvloer. Bovendien beschikken wij over bakwagens met en zonder laadklep, zo is er voor ieder wat wils. Daarnaast is een bakwagen makkelijk wendbaar en de wagens bieden veel rijcomfort. Op deze manier kunt u de spullen makkelijk vervoeren in een drukke stad, zonder uzelf zorgen te maken over de parkeermogelijkheden of krappe straatjes. Klikt u gerust eens rond op onze website om de afmetingen van de bakwagens met elkaar te vergelijken. Ook onze verhuiswagens beschikken over een ruim laadvermogen.

Een bakwagen huren in Ede op elk gewenst moment

Wij bieden onze bakwagens op verschillende manieren aan voor de verhuur in Ede. Wanneer u een bakwagen bij ons huurt kan dit voor een halve dag, een gehele dag of een weekend. Heeft u de bakwagen nodig voor een langere periode? Ook dit behoort tot de opties. Heeft u al een keuze kunnen maken voor het type auto en de periode, vul dan gerust ons contactformulier in, wij helpen u graag op weg.

Huurvoorwaarden Autoverhuur Kroon

Bij Autoverhuur Kroon informeren wij u graag op een transparante manier over de huurvoorwaarden. Wij zijn BOVAG gecertificeerd. Dit houdt in dat wij voldoen aan de criteria van de BOVAG, maar ook dat wij huurvoorwaarden van BOVAG opvolgen. Wij stellen als voorwaarden dat de chauffeur de leeftijd van 21 heeft bereikt op het startmoment van de huurperiode. Wanneer u te maken heeft met een incident op de weg, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. De prijzen zijn exclusief brandstof. De brandstofprijzen zijn voor uw eigen rekening.

Meer informatie over een bakwagen huren in Ede

Staat u op het punt om een bakwagen te huren in Ede, maar heeft u nog vragen of bent u nog niet helemaal uit over de keuze die u wilt maken? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag vanaf 08:00 bereikbaar. Bij Autoverhuur Kroon staan wij klaar voor al uw vragen en wensen voor het huren van een bakwagen in Ede.

Vrijblijvend contact opnemen