Bestelbus huren Ede

Bent u op zoek naar een bestelbus in Ede? Zoek dan niet verder. Bij Autoverhuur Kroon kunt u gemakkelijk een bestelbus huren in Ede. Wij hebben bestelbusjes met verschillende afmetingen in ons aanbod beschikbaar. Of dat u nu een verhuizing of een vakantie op de planning heeft staan, bij Autoverhuur Kroon helpen wij u graag verder.

Vrijblijvend contact opnemen

Voor elke gelegenheid

Waar u de bestelbus dan ook voor nodig heeft, wij zorgen voor een geschikte bus. Van personenauto’s en bestelbussen tot verhuiswagens. De bus is zowel met als zonder trekhaak beschikbaar. Op deze manier kunt u altijd voor de juiste prijs een bestelbus huren in Ede.

Huurmogelijkheden

Bij Autoverhuur Kroon zijn wij flexibel in uw wensen. Wij bieden daarom zowel korte als lange verhuurtermijnen aan. U heeft de mogelijkheid om een bestelbus te huren in Ede voor een paar uur, een dag, het hele weekend of voor een langere periode. U kunt de bus op werkdagen vanaf 08:00 ophalen en u mag de bus retourneren tot 23:00. Let op: de bussen zijn op de zaterdagen alleen voor een hele dag beschikbaar. Let op: de ophaaltijden op zaterdag wijken af van de standaard ophaaltijd. Op zaterdagen mag u de bus vanaf 09:00 ophalen. De kosten van de bus zijn inclusief btw en exclusief brandstofkosten. De kosten voor brandstof zijn voor uw eigen rekening. Heeft u iets meer ruimte nodig? Wij verhuren ook verhuiswagens.

BOVAG verhuurvoorwaarden

Ons bedrijf is aangesloten bij de BOVAG en daarom houden wij de voorwaarden van BOVAG aan. Wij verhuren onze voertuigen aan personen vanaf 21 jaar oud. Bij calamiteiten of problemen op de weg kunt u altijd contact opnemen met Autoverhuur Kroon. Indien nodig vullen wij samen met u het schadeformulier in, op deze manier weten wij altijd zeker dat dit op de juiste manier is gebeurd.

Gemakkelijk online reserveren

Wanneer u de keuze maakt om een bestelbus te huren in Ede, kunt u het contactformulier invullen op onze website. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons terecht kunt met al uw vragen. Daarom zijn wij op werkdagen en op zaterdag telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0318-528178. Neem bij vragen vooral even contact met ons op. Wij denken graag met uw wensen mee.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een bestelbus huren in Ede, maar heeft u nog vragen of andere wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bekijken graag samen met u alle mogelijkheden die wij kunnen bieden. Wij zijn vanaf 08:00 uur bereikbaar-uitsluitend op zondag niet bereikbaar. Wij zien u snel bij Autoverhuur Kroon.

Vrijblijvend contact opnemen