Autoverhuur Veenendaal

Wij van Kroon Autoverhuur helpen u graag verder met het zoeken van de juiste huurwagen voor uw situatie. Wanneer u op zoek bent naar autoverhuur in Veenendaal, gaat u natuurlijk het liefste voor een betrouwbare partij. Gaat u op vakantie of heeft u een shortlease auto nodig voor een nieuwe medewerker? Wij bieden personenvervoer, bestelwagens en bakwagens aan in verschillende formaten. Onze bestelwagens zijn ook geschikt om in te zetten tijdens een verhuizing. Neem gerust contact op met Renata Visscher met voor meer informatie!

Vrijblijvend contact opnemen

Auto huren Veenendaal

Wanneer een u een auto gaat huren in Veenendaal, zorgen wij ervoor dat dit zo soepel mogelijk zal verlopen. Wanneer u telefonisch contact met ons hebt opgenomen of langs bent gekomen, maken we uw huurvoertuig voor u klaar. Deze kunt u dan ophalen op de afgesproken dag, na het tekenen van een huurovereenkomst. Wanneer u een auto gaat huren in Veenendaal bij autoverhuur Kroon, weet u dat u goed zit! 

Calamiteiten onderweg

Uiteraard onderhouden wij onze voertuigen goed zodat we u het beste huuraanbod kunnen bieden. Helaas gebeurd er nog wel eens wat onderweg, van pech tot schade rijden aan het huurvoertuig. Wij hanteren hiervoor de BOVAG huurvoorwaarden. Bij schade kunt u contact opnemen met Autoverhuur Kroon en een schadeformulier invullen. Staat u stil langs de weg? Dan kunt u 24 uur per dag bellen naar 0900 – 9000888! In de meeste gevallen bent u dan snel weer onderweg.

Autohuur Veenendaal

Autohuur in Veenendaal is waar wij bij Autoverhuur Kroon goed in zijn! Wanneer u personenvervoer gaat huren, kunt u kiezen uit een normale auto of een 9-persoonsbus. Deze bus kunt u huren als u een leuke avond weggaat met een groep vrienden of een wintersport trip gaat maken. Voor de normale personenauto bieden we ook een shortlease optie aan. Dit kan van pas komen als tijdelijke privé oplossing of wanneer u nieuwe medewerkers heeft aangenomen met een kort tijdelijk contract. Kortom: autohuur Veenendaal is voor u een voordelige keuze! 

Flexibiliteit

Bij Autoverhuur Kroon in Veenendaal vinden wij flexibele tijden aanbieden erg belangrijk. Daarom kunt u van maandag t/m vrijdag vanaf 08.00 een auto ophalen, en deze retour brengen om 23.00. Op zaterdag kunt u vanaf 09.00 een auto huren in Veenendaal. Bij ons is het ook mogelijk een auto voor een dagdeel te huren op doordeweekse dagen. 

Vrijblijvend contact opnemen 

Ons team staat zes dagen in de week vanaf 08.00 voor u klaar om u te adviseren. Wij sparren graag met u over welk voertuig van toepassing is in uw situatie. Op korte termijn en huurwagen nodig of heeft u een vraag voor ons? Neem dan gelijk contact op via de onderstaande knop of via 0318-528178

Vrijblijvend contact opnemen