Laadklep bestelwagen

Een bestelwagen met laadklep nodig? Voor een verhuizing, om grote of zware meubels op te halen of weg te brengen? Dan bent u bij Autoverhuur Kroon Veenendaal aan het juiste adres! Door jarenlange ervaring onderscheiden wij ons door service, kwaliteit en een scherp huurtarief. Onze bestelwagens beschikken over veel ruimte van maar liefst 19m3 en hebben een handige laadklep. Ideaal voor als u een zware houten kast of grote bank moet vervoeren. 

Vrijblijvend contact opnemen

Bestelwagen met laadklep huren

Een bestelwagen met laadklep huren op korte termijn of voor een lange periode? Bij Autoverhuur Kroon Veenendaal is dit allemaal mogelijk; van personenauto’s tot een verhuiswagen huren in Veenendaal. Wanneer u bij ons een bestelwagen met laadklep huurt voor een langere periode dan hanteren wij zelfs sterk gereduceerde prijzen. Het is ook mogelijk om een bestelwagen te huren voor een halve dag. Kortom, bij ons bent u verzekerd van de juiste prijs, het juiste vervoermiddel en transparante afspraken. Bekijk onze bestelwagen met laadklep. Wij hebben ook bestelwagens zonder laadklep met afmetingen van 6m3 en 11m3. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie.

Bestelwagen huren met laadklep

Een bestelwagen huren met laadklep voor een zakelijk transport? Een zware lading uit de bestelwagen tillen kan soms lastig zijn. Een laadklep is dan een ideaal hulpmiddel. Bij ons kunt u ook accessoires huren die u nodig kan hebben voor uw zakelijk transport. Wel zo handig. Daarnaast gaat u met onze bestelwagen veilig op weg en bent u gegarandeerd van een goed onderhouden huurvoertuig. Ons contact is persoonlijk, direct en snel. Zo kunt u snel op weg met veilige kilometers!

Wat te doen bij Calamiteiten?

Bent u onderweg en krijgt u pech? Onderweg kan er altijd iets niet goed gaan, ook al plegen we nog zo goed onderhoud op onze bestelwagens met laadklep. Op al onze huurvoertuigen hebben wij een pechservice, waar u gebruik van kunt maken. Wanneer u pech heeft met ons huurvoertuig kunt u met spoed contact opnemen op telefoonnummer: 0900 – 9000888. Dit nummer kunt u 24/7 bellen. (Niet bij schade). Meestal kunt u na ons pechhulp weer snel op weg. Zo niet, zoeken wij samen met u altijd naar een passende oplossing.  

Neem contact met ons op

Bent u woonachtig in Veenendaal, Ede, Bennekom, Wageningen of Rhenen? Wij zijn makkelijk te bereiken en wij zijn u graag van dienst. Neem contact met ons op als u een reservering wilt plaatsen of meer informatie wilt. U bent voor meer informatie over autoverhuur ook van harte welkom op onze vestiging. Ons bezoekadres is: Wageningselaan 34 te Veenendaal. Wij denken graag met u mee! 

Vrijblijvend contact opnemen