Autohuur Ede

Welkom bij Autoverhuur Kroon – uw betrouwbare partner voor autohuur in Ede en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een personenauto, een ruime bus of een praktische bakwagen met laadklep, wij hebben de perfecte oplossing voor al uw autoverhuur behoeften. Zoekt u een multifunctionele auto, of liever een sportief model? Wij bieden een ruim assortiment aan personenauto’s aan, zoals de Suzuki Ignis of de Suzuki Vitara. Neem direct contact op en reserveer uw huurvoertuig vandaag!

Vrijblijvend contact opnemen

Ruim assortiment aan voertuigen voor elke gelegenheid

Bij onze Autoverhuur in Ede bieden we een ruim assortiment aan voertuigen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of u nu een compacte personenauto wilt huren voor een stedentrip, een ruime busje voor een familie-uitje of een bakwagen met laadklep voor een verhuizing, wij hebben de juiste auto voor u klaarstaan. Onze voertuigen worden regelmatig onderhouden en zijn uitgerust met moderne voorzieningen om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. 

Personenauto’s – Comfortabel en betrouwbaar

Onze personenauto’s zijn ideaal voor individuele reizigers, stellen of kleine gezinnen. Met ruime zitplaatsen en voldoende bagageruimte kunt u moeiteloos de weg op. Wij bieden ook de mogelijkheid tot shortlease. Dit kan handig zijn wanneer u een nieuwe medewerker een leaseauto wil aanbieden, maar ook als uw eigen auto langer weg is voor onderhoud. Informeer naar onze vaste prijzen en de borgsom van Autoverhuur in Ede. 

Busjes: ruimte voor al uw passagiers

Als u met een grotere groep reist, bieden onze ruime busjes de perfecte oplossing. Of het nu gaat om een familie-uitje, een teambuilding evenement of een groepsreis, onze busjes bieden voldoende ruimte voor al uw passagiers. Ook voor onze busjes bieden we verschillende huuropties. Zo kunt u kiezen om de busjes voor een dagdeel, een dag of een langere periode te huren. 

Autoverhuur Ede

Als verhuurbedrijf in de autohuur in Ede is het hanteren van de BOVAG huurvoorwaarden van essentieel belang. Door het toepassen van deze voorwaarden, die zijn opgesteld door de brancheorganisatie BOVAG, kunnen zowel het verhuurbedrijf als de huurders profiteren van duidelijkheid en zekerheid tijdens het huurproces. De BOVAG huurvoorwaarden geven duidelijkheid over verzekeringen, aansprakelijkheid, schadeafhandeling en de verplichtingen van zowel de verhuurder als de huurder. Zo komt u bij Autoverhuur Kroon nooit voor verrassingen te staan!

Contact en service

Bij Autoverhuur Ede begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden wij voor al onze voertuigen verschillende huuropties aan. Of u nu een auto voor een paar uur, een dag, een weekend of zelfs een langere periode nodig heeft, wij staan voor u klaar. Bel 0318-528178 of vul ons contactformulier in via de onderstaande knop. 

Vrijblijvend contact opnemen